♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Rammstein - Reise Reise ♫


Kjell


Flukt

Handling: Det är tio år sedan digerdöden härjade i Norge. En fattig familj ger sig av för att hitta en bättre plats att bo på, men på ett öde bergspass blir de attackerade av en grupp hänsynslösa banditer. Endast 19-åriga Signe skonas men tas tillfånga och förs till banditernas läger. Där inser hon att det väntar ett öde värre än döden och att det enda hon kan göra är att fly. Men när flykten upptäcks börjar en fruktansvärd jakt.

Min åsikt om filmen:  Hade direkt inga förväntningar om filmen, men tyckte ändå den var okej. Gillar miljön i filmen då den är inspelad i de norska skogarna. Ja filmen är ju norsk så :P. Om någon vet liknande filmer så skriv gärna ;). 


Happy Valentines Day


Sjukt, man blir ju mörkrädd!


The Next Three Days

Handling: John och Laura lever ett lyckligt familjeliv, tills den dag Laura döms för mord. Övertygad om Lauras oskuld bestämmer sig John för att frita henne från fängelset.

Min åsikt om filmen: Väldigt bra film, men filmen var lite seg innan den kom igång tyckte jag. Satt som på nålar emot slutet. Längesedan man såg en film med Russell Crowe, han spelade rollen bra som en man som vill hitta lösningen att få ut kvinnan han älskar. Såg även att filmen går på tv på söndag i fyran.