Yes

Har varken haft lust eller tid att blogga eftersom vi ska flytta i helgen. Så det är mycket som måste göras. Ska bli skönt att flytta men ändå lite små nervöst, tänk om man inte trivs :P. Allt kommer nog vara bättre än lägenheten vi har nu. Äsch nu ska jag fortsatta lyssna lite på musik och tänka vad som ska göras nu.

Björk - hyperballad ♫


Så jävla roliga


Orkar inte komma på någon rubrik
Födelsedagsfika

 

Alva fyller år idag så var på kalas, mycket trevligt :).  Tog även lite bilder som jag la in ovanför :P. Resten av kvällen ska jag titta på tv eller någon serie :).  Skönt att det är höst nu så man tända ljus på kvällarna.

Alice In Chains - Rooster ♫


Ingen rubrik


Malcolm in the middleHandling:
Malcolm är ett geni med en IQ på 165 som lever tillsammans med sin något galna familj. Hemma är det mamma Lois som styr hushållet och försöker hålla ordning på sina söner. Pappa Hal har hon inte mycket hjälp av, han skapar ofta mer kaos än sönerna. Malcolms äldsta bror Francis, har skickats till en militärskola. Kvar där hemma är Reese, den näst äldsta sonen, som oftast använder knytnäven dubbelt så fort som sin hjärna och den yngsta Dewey som oftast får utstå mycket skit ifrån hans bröder.


Helgens filmer


Fredag

Japp idag är det fredag, började dagen med att se på tv och äta frulle sen kom johnny hem. Vi gick ner på stan skulle hämta ut min sopranos box :D, handlade även käk tills ikväll. Blir tacos som vanligt, typ min favorit mat. Såg även på TF att första avsnittet av sons of anarcy säsong fem är ute (med svensk text) så den måste man se :D, har väntat länge på denna säsong!. Har även packat ner massa porslin och kläder idag, snart dags för flytt :D.


Dagens bild


Finaste hunden i Sverige


Filmer Jag och Johnny hyrde lite filmer till helgen!  Kanske inte världens bästa bild men man ser ju vad det är :P.  Hoppas att filmerna är bra!. Ser att det bara blev action och en är komedi också tror jag (den i mitten).

Björk - I Miss You ♫


stoppadjurshower.nu


Gå in på stoppadjurshower nu och skriv under!

Bilder från säsong tre av The Walking Dead


Nytt i bokhyllan

 


Trent Reznor


Så himla söt, var tvungen att lägga upp den


The night of the living dead

Handling: De döda har vaknat och de hungrar efter de levandes kött. Paniken breder ut sig över hela världen. För att rädda sina liv, söker en liten grupp människor sin tillflykt till ett litet hus på landet. Men man kan inte fly från de levande döda!

Min åsikt om filmen: Var sugen att se lite zombie action så det blev denna. En väldigt bra film. Har inte sett orginalet från 1968 ännu men det kanske man borde :). Eftersom den sägs vara den bästa zombie filmen, i alla fall det jag läst :P.