American Horror Story: AsylumHandling: Andra säsongen, som är fristående från den första, utspelar sig 1964 följer patienter, doktorer och nunnor på ett mentalsjukhus. Vissa av skådespelarna från första säsongen återkommer i nya roller under andra säsongen.

Dagens bild


Lördag

Du din kuksugare som låsas vara någon annan behöver inte kommentera min blogg ifrån ljungbyholm. Hursom helst firade mamma idag, det bjöds på mat och mycket skratt osv. Är jävligt seg att blogga jag vet, har inget att skriva heller.  Nej nu ska jag fortsätta glo på så mycket bättre. :)


Grattis mamma på din dag ♥


Cockpit

Handling: Piloten Valle behöver desperat ett nytt arbete. När han får höra att flygbolaget Silver Airlines letar efter en kvinnlig flygkapten drar han sig inte för att hoppa i högklackat, krypa i ett schyst fodral och söka jobbet. Han lånar sin systers identitet mot en helårsprenumeration på en morgontidning. Att pilotkollegan Cecilia blir förälskad i Valles nya, kvinnliga jag ingår dock inte riktigt i planen.

Min åsikt om filmen: Äntligen såg jag denna film ikväll, har velat sett den ett tag. Tyckte att filmen var helt okej, men trodde den skulle vara lite roligare faktiskt :P. Är även bra skådespelare med i filmen.
 

Rammstein - Ohne Dich ♫


Reindeerspotting

Dokumentären handlar om: 19-årige Jani och hans kompisar lever för drogruset. När de inte injicerar subutex ägnar de sig åt småbrottslighet för att skramla ihop pengar till beroendet. Joonas Neuvonens omtalade dokumentär presenterar missbruket i dess naknaste form men undviker att ta ställning och döma. Omskakande inblick i ett liv där nästa kick är allt.

Denna här dokumentären är en av de bästa jag sett. Den är jävligt tragisk,gripade och väldigt ärlig på något sätt. Ännu sorligare är att huvudpersonen (Jani) är idag död, han hängde sig i Kambodja ca sju år senare. Alla borde se denna.