The Lords of SalemThe Lords of Salem är Rob Zombies senaste film. Finns ingen trailer ute ännu. Men sen när filmen har premiär så måste man se filmen, gillar verkligen Robs filmer. Filmen har premiär i år eller nästa år.

   

Svullo


Rob Zombie


Trött

Är skapligt trött idag efter dagen. Har hjälpt mamma och robban med flytten, så har ont i fötterna för man har sprungit upp och ner för trapporna. Efter upp packing osv bjöd de på pizza -tackar-  :). Ska tillbaka till mamma och robban imorgon då kommer även Johnny hem. :) (han har besökt sina föräldrar).
 
Ska snart lägga mig och glo på en film.  Kanske bloggar om filmen imorgon om jag orkar.


Björk Guðmundsdóttir


Jack and Jill

Handling: Jack Sadelstein är en framgångsrik reklamchef i Los Angeles som har en vacker fru, fina barn och en sak som han fasar för varje år: att få besök av sin identiska tvillingsyster Jill. Jills bekräftelsebehov och passiva aggressivitet gör Jack vansinnig och vänder upp och ned på hans vanligtvis stillsamma liv. Saker och ting glider Jack ännu mer ur händerna när Jill bestämmer sig för att stanna längre och han börjar tro att hon aldrig tänker åka hem!

Min åsikt om filmen: En typisk Adam Sanler film, innehöll mycket humor. Vissa scener var roliga men det blev nästan för nördigt ibland :P.  Blev dock chockad att Al Pacino var med i filmen.


Breaking BadHandling:
Serien handlar om Walter White, en alldaglig high school-kemilärare i 50-årsåldern som även extraknäcker på en biltvätt. Han lever ett stillsamt liv, i ett oengagerat äktenskap med sin gravida, TV-shoppande fru Skyler och deras tonårige son Walter Jr , som lider av en lätt CP-skada. När Walt Senior blir diagnostiserad med lungcancer, bestämmer han sig för att slå sig in på den brottsliga banan, för att kunna få ihop ett kapital att lämna efter sig vid sin kommande död. Han sätter upp ett "meth lab" och kokar metamfetamin tillsammans med sin tidigare elev, Jesse Pinkman.


Johnny Cash


New Kids Nitro

Handling: Gerrie, Richard, Rikkert, Robbie och Barry från "Maaskantje" är i ett stort slagsmål med byn "Schijndel". När en zombie dödar någon från "Brabant", spårar saker och ting ur.

Min åsikt om filmen: Detta är fortsättningen på första filmen (new kids turbo). Filmerna innehåller den mest sjuka humorn jag sett i en film :P. Mycket roliga filmer, men det blir nästan för mycket ibland. Gillar verkligen deras frillor och kläder :P.


Braveheart

Handling: 1200-talets Skottland. Som ung tvingas William Wallace lämna sitt hemland Skottland efter att hans far blivit dödad och följa med sin farbror Argyle. När han flera år senare återvänder till sitt hemland har den grymme, brittiske kungen Edward Longhshanks styrt Skottland med järnhand. Efter att William Wallaces kvinna mördas av brittiska undersåtar leder han sina landsmän i revolt mot den brittiske kungen som styr över Skottland för att göra landet fritt.

Min åsikt om filmen: Tittade på denna klassiker igår, fan vad filmen är bra och gripande. Har sett filmen innan men det var flera år sedan, så det kändes nästan som att se den för första gången då man glömt det mesta. Miljön i filmen är mycket vacker och skådespelarna är bra.  Och det intressanta med filmen är att det fanns en man som hette William Wallace påriktigt och att filmens handling inte är något påhittat skit :P (nu säger jag inte att påhittade filmer kan vara dåliga;)).


Ozzy Osbourne


19 juli


Word!

Ingen kan fly när idealen bara ekar
Kraven finns där vart man än vänder
Att du inte duger är signalerna dom sänder
Modetidningarna bara sprider trender
Som inte passar människan så folk mår sämre
Ändå undrar alla vad  det är som händer
När vissa väljer svälten

Lemmy Kilmister


Vill ha denna film nuu


Snygga skallar

 

Finns att köpa här.

Ingen Rubrik


Spökfilmer

 • Dark Water                                 Pulse                                              13 Ghosts                      
 • Gothika                                      The Others                                     Sjätte sinnet
 • Shutter                                       The Woman In Black                     Sleepy Hollow
 • Ghost Ship                                 The Ring                                        Stir Of Echoes
 • Poltergeist                                  White Noise                                   Exorcisten
 • Dead Silence                              Drag Me To Hell                            Frighteners
 • The Fog                                      Trick Or Treat                                The Haunting
 • Grave Encounters                       The Ruins                                      Besökarna 
 • House on haunted hill                 100 Feet                                        The shining
 • Nang Nak                                    The Orphanage                             Session 9 
 • Insidious                                      The Gift                                          Lake Mungo
 • The Grudge                                 Riding the Bullet                            The Pact                     
 • Paranormal Activity                     Saint Ange                                     The amityville horror
 • The Blair Witch Project               Stay Alive                                       Darkness
 • Route 666                                   Tales of Terror                               Below                                
 • The Eye                                      Paranormal Entity                          Lady In White
 • Silent Hill                                    Candyman                                      A Tale Of Two Sisters
 • The Haunting in Connecticut      Rinne                                             One Missed Call
 
 

Get The Gringo

Handling: Yrkesförbrytaren Driver blir tillfångatagen av den mexikanska polisen när han försöker ta sig över gränsen i en bil full av stulna pengar och blir inlåst på det ökända El Pueblito-fängelset. Trots att han lyckats hålla sin identitet hemlig blir han uppsökt av en korrumperad tjänsteman från amerikanska ambassaden som är ute efter pengarna. Samtidigt är gänget som Driver stal pengarna ifrån honom på spåren. För att överleva i fängelset sätts hans hopp oväntat till en ung pojke och Driver gör upp en farlig plan för att de ska kunna fly tillsammans.

Min åsikt om filmen: Väldigt bra film, det fanns ingen långtråkig stund och filmen var även underhållande. Actionen var väldigt bra och välgjord. Kul att se en film med Mel Gibson, var ett tag sedan, han spelade denna karaktär bra. Gillade även miljön i filmen, lite annorlunda. Plus att det var kul att se Peter Stormare i filmen :P


Bad Ass

Handling: Vietnam-hjälten Frank Vega återvänder hem efter kriget, men i stället för att firas blir han sviken av samhället, arbetslös och förlorar sin flickvän. Men 40 år senare får han upprättelse när han skyddar en äldre svart man från några skinheads, en händelse som gör honom till en lokal hjälte.

Min åsikt om filmen: En helt okej film, hade inte så jätte höga förväntningar på filmen men filmen var bättre än jag trodde :). Gillade slåss scenerna i filmen plus att Danny Trejo spelade grymt bra.  Filmen är tydligen baserad på en verklig händelse och själva den riktiga slåss scenen på bussen finns på youtube.


Så himla söta


Måndag

Fan min iphone verkar fortfarande inte ha kommit segt, vill ha den nu. Känns nästan som om jag är en av de sista som skaffar iphone eller likande :P. I helgen firade vi min farmor som fyllde åttio år. Hon bjöd på smörgåstårta och fika bröd osv, när vi kom hade många gått tur det. Annars hade vi väl ändå inte fått plats :P. Men det var trevligt att träffa lite personer som man vanligtvis inte gör. Idag var jag hos tandläkaren för typ tjugonde gången på ett år.. Känns det som i alla fall. Har två gånger kvar.... :(.... Tur att det är ett tag kvar innan man ska dit igen!
 
Nej nu ska jag dricka upp kaffet.

African lip stretching

 KulÄntligen ska jag få en iphone som jag har velat ha länge, tack för hjälpen mamma. Får hoppas att mobilen kommer snabbt, är sjukt ivrig att få den :). Har redan införskaffat mig skärmskydd och bumper ;)

Japp