En gammal goding;


Underhållning; Gustavsson 3 tr


Fredag

Skönt med helg! Har haft en hel dag i omvårdnad, så man har suttit och lyssnat nästan hela dagen. Fick ytterligare en läxa *bara att lägga på högen*.  Idag fick man en överraskning av johnny, han hade köpt ett nytt matbord så man vart himla glad :) Vi hade tänkt köpa det men visste inte vilken dag. Kul men nytt!

Ikväll blir det lungt men b&j glass och någon skön rulle att vila ögonen på!

Lördag

- Nu har man fixat till sig, ska iväg och fika med sofia snart :)

Ha en bra dag alla läsare!

----------------------------------------------------------------------------------------------
True Blood karlar.
OnsdagHar suttit och pluggat hela dagen typ, segt men det måste göras. Ångest för alla läxor och mer kommer man få :) Men det är bara att stå ut! Väntar på att min kära sambo ska komma hem så man kan få lite käk är ganska hungrig :) Får sitta och små glo på prodject runway och slappplugga sålänge! :)

Boo - The Cutest Dog In The World


11 September10 år sedan


Bridesmaids

Handling: Annies liv är en enda röra. Men när hon får reda på att hennes bästa vän Lillian är förlovad måste hon bara tacka ja till att vara brudtärna. Trots att hon är både pank och singel bluffar sig Annie genom både dyra och bisarra ritualer. Med bara en chans att få det rätt kommer Annie att visa Lillian och hennes tärnor exakt hur långt någon är beredd att gå för sin bästa vän.

Min åsikt om filmen: Riktigt rolig film, mycket sjuk humor, fast det var ju lite drama i filmen med såklart. En film kan ju aldrig vara hundra procent rolig verkar det som. Synd att man inte kom iväg för att se denna på bio, det hade varit underhållande.


Soffan.


Fredag

Idag kom jag upp vid sju, skulle ut med hunden, sminka mig och äta frulle för att sedan gå till tandläkaren. Ska tillbaka dit igen om en månad och fixa till lite. Efter tandläkarbesöket gick jag till coop och handlade lite mat osv. Tänke fixa så maten är klar eller på g tills killen kommer hem :) När jag kom hem så gick jag en långpromenad med elvis, skapligt skönt väder ute idag faktiskt. Tog lite foton :). Sen dess har jag bara fixat lite här hemma, läst i boken. Fick nyss hem min vinst från extremez (tror jag det stavas), det var en påse med piercingssmycken för 300 kronor. Fast det hade varit mkt bättre om man fått välja själv, för då hade jag valt massa töjningar :) Smyckerna var labrets, till naveln och ögonbrynet (som jag inte ens har, nån som vill ha?) och till tungan. :) Det är mest färg percingar med glitter i osv.

Får se vad man hittar på nu då, syrran kanske skulle komma förbi sen.

Bokus

Beställade dom här böckerna, hoppas dom är lika bra som jag tror dom är :)


Joan Jett - Bad Reputation ♫


Hämtade ut ringarna idag! ♥