Kommissarie Späck

Handling: En man hittas brutalt mördad genomborrad av knivar, gafflar, osthyvlar och en pepparkvarn. Kommissarie Mårten Späck och hans kollega Grünvald Karlsson kopplas in på fallet. Den matglade Späcks teori är att det rör sig om en hänsynslös seriesjälvmördare, men den råbarkade Grünvald gör ett fynd på brottsplatsen som snart leder dem in på ett annat spår. Samtidigt får spaningsgruppen tillskott i form av den kvinnliga superpolisen Irene Snusk. Spåren leder dem till något som visar sig vara större än de kunnat ana, ett av kriminalhistoriens värsta brott.

Min åsikt om filmen: Den var inte så bra nästan löjlig. Vart för mycket larv och nästan inget seriöst. Trodde den skulle vara bättre för Fredrik Granberg har gjort den. Visst det fanns väl vissa scener som var roliga. Men jag gillade att Kjell Bergqvist var med och att Per Morberg var utklädd till kvinna.


Takida - Old ♫ ♫ Are you colder now,
Are you colder than the water?
Is your heart alive?
Your heart is so much older..

You can't go back; soon your heart will be on attack, oh life

You're helpless now,
You can do nothing at all
You wanna change,
Yeah you want to remember it all
It's darker now and,
You think you're all alone..

You can't go back; soon your heart will be on attack, oh life
You can't go back; soon your heart will be on attack, oh life

Let go we'll see you again, oh no,
I'm still your friend,
This time you are through,
You have been to the end..
Let go we'll see you again

Are we seeking life,
Are we makers of pain?
I can hear you cry,
Are you feeling the same?

I can see it now,
Are you leaving today?

I can see it now,
Are you leaving today?

Are we seeking life,
Are we makers of pain?
I can hear you cry,
Are you feeling the same?

Don't think of tomorrow,
Don't think of today..

Don't think of tomorrow,
Don't think of today..

Don't think of tomorrow,
Don't think of today ♫

Lèon.

Handling: Leon är ett starkt, gripande actiondrama om en enstörig italiensk yrkesmördare i New York. Han blir vän med Mathilda, en 12-årig flicka med traumatiska upplevelser bakom sig. Leon har för första gången någon att bry sig om. Mathilda visar snabbt intresse för hans sysselsättning och ser snabbt sin chans att lära för att kunna hämnas på den som mördade hennes far och bror. Konflikten trappas upp mellan en yrkesmördare, som sakta upptäcker förmågan att leva och älska, och en polisman som gör vad som helst för att göra sig av med ett ögonvittne. Allt för en liten flickas skull, som nästan inte har något kvar att förlora.


Sitter med hårfärg i skallen, äntligen.


The Walking Dead - season 2 trailerLängtar som fan!

Liseberg;Vi åkte till Liseberg på lördags morgonen. Jag gick upp klockan fem. Men vi började åka ungefär halv sju tror jag. Vi kom fram vid elva. Det var mycket folk som man hade tänkt sig. Men super kul var det, åkte massa karuseller.

Men vädret var inte det bästa regnade som fan :/ Tur att vi köpte regnrockar. Hmm vi spelade också jag vann en daim påse, robban vann två daim påsar :P.  Vi tittade också på en 3D film, käkade sockervadd, gick gasten. Men det var inte läskigt ett skit :). Dom läskigaste jag åkte var kanonen och spinrock. Kanonen var äcklig för den var upp och ner ibland och spinrock var för den var så högt upp och man snurrade runt samtidigt.

Tog inte så många bilder, men några blev det i alla fall :)

Schyssta VinglasFick vinglas av mamma & ruug idag!
Tack hade faktiskt inga innan blir att köpa lite smultronvin :)


Within temptation - Ice queen ♫


True blood;Vi är på säsong två, fan vilken bra & spännande serie det är! Så helgen har spenderas med att titta på massa True Blood avsnitt och spelat massa zombie line på facebook :D.

Fast nästa helg ska man åka bort :D I allafall en dag.


Martin Timell - Albin 8 år. Haha!


The All-American Rejects - Gives you hell ♫


♫ When you see my face hope it gives you hell
Hope it gives you hell
When you walk my way hope it gives you hell
Hope it gives you hell. ♫


Salad Fingers


Stone Sour - 30/30-150 ♫


Lördag

Somnade sent igår eftersom vi tittade på två avsnitt av the walking dead. Jävla bra och spännade serie :) Idag ska jag inte göra något speciellt så jävla kvavt ute :/ Så glor på några glee avsnitt från säsong 2. Fann en sida med glee avsnitt man kan se online med svensk text woho mina dagar är räddade haha :D.

Herrrrrrå.