Sweet


Plaqueoff Animal

Köpte denna till Elvis idag.

Mot dålig andedräkt, tandsten och plack.

PlaqueOff® Animal är en internationellt patentsökt produkt som motverkar tandsten och plack på tandytan samt minskar bakteriehalten. Det verksamma ämnet i PlaqueOff® Animal är ett naturligt växtämne från havsalg. PlaqueOff har ingen lokal effekt utan en systemisk. Via matsmältningen tas ingredienserna upp i blodet och därefter tillförs saliven en sammansättning som tydligen medverkar till att nya beläggningar inte får fäste på tänderna. Det är känt att salivens sammansättning kan bidra till att stöta bort de bakterier som ger upphov till plack och tandsten. Kliniska studier på människor har visat att tandbeläggningar minskat med upp till 88 % och tandstenen försvunnit helt eller blivit mycket porös och lätt att avlägsna. De studier som har gjorts (på människor) visar att resultat märks redan efter 4-8 veckor och att resultatet blir bättre vid fortsatt regelbunden användning. PlaqueOff behöver tas varje dag.


NIN - Starfuckers ♫


Snygga pluggar


Blondie tiden


Woho fick hem dom här filmerna idag;


Metallica - Fade to Black ♫


FotbidningFotbindning
, även lotusfötter, är en mycket gammal kinesisk sed som gick ut på att binda unga flickors fötter till en sådan grad att fötterna blev helt deformerade.

Processen
Bindningen skedde normalt vid ungefär 6 års ålder, ofta under vintern för att låta kylan i marken lindra smärtan. Att bindningen skedde så tidigt berodde på att skelettet ännu hade inte hunnit bli så hårt än eftersom kroppen växer så fort då. Således kunde foten snabbt växa in i den nya formen.

Processen tog flera år och inleddes med att man först klippte av tånaglarna, sedan bröt av alla tårna innan man hårt lindade ihop foten, från tårna mot hälen, så gott det gick. Ideallängden på den färdiga foten var cirka 3 tum och för att få benämnas lotus fick foten inte vara längre än 4 tum.

Bundna fötter var under många århundraden något attraktivt och ett tecken på hög status eftersom en kvinna med lotusfötter var oförmögen att arbeta. Kvinnan med bundna fötter var därmed beroende av sin omgivning.

Speciella "lotus-skor" tillverkas än idag, men då endast på beställning.

 


Timber Falls

Handling: Det som skulle bli en mysig campinghelg för det unga paret blir i stället ett rent helvete då de stöter på illsinta jägare i skogen som vill dem allt annat än väl.

Min åsikt om filmen: Bra och spännade film. Familjen spelade bra som psykopater och överkristna. Lite halv hemska tortyr scener. Undra om det kommer att komma en tvåa? Det slutade som om det skulle komma en tvåa i alla fall. En sak som var irriterande, vilket var att några var nästan "odödliga" (vilket som förekommer i många skräckisar).


Marilyn Manson - Lunchbox ♫


Rammstein - Ich Will ♫


Björk - Army of me ♫


Jag beställde dom här idag;Marilyn Manson - The Beautiful People ♫


Metallica- Whiskey in the Jar ♫


En sketa gammal bild på mig och kusinen!


Stone Sour - Orchids ♫


Tiger Army - Rose Of The Devil's Garden ♫


Damn vilken snygg hårtork!