Rubrik


Corroded - Bleed ♫


Måndag

Idag hade vi ingen lektion så vi har distans dag ;) Så sitter och pluggar, två läxor har vi fått som ska in denna vecka. Men det är inte så svårt, bara skriva och berätta lite. Läxorna är i ämnerna handledning och social psykiatri. Men imorgon har jag skola, men börjar klockan tolv till halv tre så det är inte så hårt precis :)

Annars har jag inte gjort så mycket idag, varit på långpromend med elvis osv. Väntar på att killen ska sluta jobbet så man kan påbörja middagen. Blir stekt potatis och falukorv haha glamoröst värre :)

Nordman - Det sista du ser ♫


Lördag


Hur många lingon finns det i världen.

Handling: Alex, 27 är en stor egoist och har misslyckats med det mesta i livet. Han har en usel relation till sin flickvän och är dessutom arbetslös. När han så äntligen får ett jobb på Hudiksvalls Kommun vet han inte riktigt vad han ger sig in i. Plötsligt befinner sig Alex som ledare för ett gäng utvecklingsstörda och dom får honom steg för steg att se livet med nya ögon. Alex inser att alla människor är lika värda och har samma möjlighetatt växa bara man visar förtroende och respekt. Alex inser också att ensam inte är stark utan tillsammans med andra blir man stark.

Min åsikt om filmen:
Har velat sett denna film ett tag och äntligen fick man se den. En riktigt mysig & bra film. Dock var den lite gripande ibland och jag tycker inte att filmen borde klassas som drama eftersom det finns många roliga scener i filmen. Sevärd film :)


Rob Zombie - Dragula ♫


Kom nydligen hem.Jag och Johnny gick ner på stan och glodde lite. Vi bestämde oss för att fika lite också. Vad mysigt det var att ta en fika det var längesen man gjorde det :) Hittade lite fynd på stan också två spel, läppstift, underkläder, armband, hårinpackning. Ville köpa någon tröja men det fanns bara fula saker på stan tyvärr.

Kom nyss hem och gick ut med vovven men nu sitter man här och ska snart instrallera spelen :) fast först ska jag glo facebook och några bloggar.

*************************************************************************************

Morsan och lillebrorsan och robban är i turkiet just nu. Hoppas ni får det kul därborta :)

Onsdag 24/8

Kom nyss hem efter att ha varit och storhandlat på willys med ruug. Köpte lite blommor också höh. Har distans dag skönt. Ska till skolan på fredag för att ha heldag i omvårdnad känns väl okej. Är sugen på att beställa hem saker men vet inte vad ännu får spana lite :)


Ikväll ska jag och älskling glo på true talent och mysa till det med ben and jerry glass.

Tufft spel; Lollipop Chainsaw


Första skoldagen avklarad

Japp rubriken talar för det mesta. Började ungefär klockan tolv eller lite över. Gick igenom ämnerna (dom vi ska läsa denna termin) fick schmat också. Verkade väl okej, men en nackdel var att vi har heldag på fredagar. Träffade en gammal klasskompis som ska börja i våran klass.

HT Schemat.

Måndag: 08:30 till 09:30 Karaktärsämne och resten distans.
Tisdag: Börjar klockan 12 till 14:30.
Onsdag: Studiedag.
Torsdag: 08:30 till 11:00 social psykiatri och resten av dagen distans.
Fredag: Omvårdnad hela dagen samt lite mentortid till 14:30.

Så det känns ganska bra faktiskt sista terminen innan man slutar och blir färdigutbildad undersköterska. Nej nu ska jag glo på filmen på tvn (välkommen mrs doubtfire) & spela både zombie lane och the sims 2. :)

Måndag I fucking love you!

Idag fick jag äntligen pengar! Så jag och killen gick ner på stan och handlade lite. Vi gick in och beställde förlovingsringar som kommer om ca en två veckor. Tänkte att det var dags eftersom vi firar tre år idag (22/8-08) :) ♥

Folk som varken grattat eller brytt sig, kan dra åt helvete :)

Handlade en tröja, smink, andra kläder, skolsaker och hårfärg + lite hemsaker. Nu drog killen iväg till jobbet. Vet inte vad jag ska göra återstår att se. Imorgon skolan somsagt. Känns mer segt än kul om man säger så.

Your Highness

Handling: Den inte så modige brodern till en heroisk prins måste bevisa sitt värde när de två bröderna ger sig ut för att rädda hjältens kidnappade brud.

Min åsikt om filmen: Haha en väldigt rolig film, är mycket sjuk humor i filmen. Men ibland kunde det bli lite små nördigt med vissa magiscener. Gillar filmer ifrån den "tiden". En perfekt rulle att se på lördagskvällen haha.


Behöver ha nya pluggar! Hittade några snygga!
Scott Pilgrim vs the World

Handling: Möt den charmige och arbetslöse Scott Pilgrim. Den 22-årige basgitarristen i det extremt medelmåttiga garagebandet Sex Bob-omb har just mött tjejen i sina drömmar. Bokstavligen. Det enda som står mellan honom och Ramona Flowers är hennes sju onda ex som är på väg för att döda honom.

Min åsikt om filmen: Cool film, men annorlunda scener. Jag gillade grafiken och dataspels animationerna. Men ibland tycker jag att det blev lite smålöjligt. Men ändå är det en underhållande och sevärd film.


Marilyn Manson - The Nobodies ♫


Hanna & F & Tactical ForceHandling: En tonårig flicka har uppfostrats av sin far att bli den perfekta mordmaskinen. Efter ett liv i den finska vildmarken låter hon sig fångas av den hänsynslösa underrättelsetjänst som jagar fadern. Allt i ett försök att komma åt den agent som mördade hennes mor.

Min åsikt om filmen: Den här filmen har jag velat sett för den verkade vara cool. Och den levde upp till mina förväntningar. En bra film men bra action/ slåss scener. Rekommenderar denna film!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Handling: En grupp elever och lärare befinner sig på en skola, när ett gäng - känt för sin våldsamhet - bryter sig in och utan ett ord överfaller allt som rör sig.

Min åsikt om filmen: Fann filmen intressant eftersom den är baserad på verkliga händelser tydligen. Tycker att själva händelserna i filmen är ganska obehagliga eftersom det har/kan hända i verkligheten. Några elver som får knäpp osv. Vissa delar i filmen var lite små konstiga man förstod inte allt, t.e.x slutet är ganska förvirrande. Man fårse om det dyker upp en tvåa.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Handling: Några SWAT poliser kör en träningsrunda i en övergiven hangar men de finner sig i mitten av en uppgörelse mellan 2 rivaliserande gäng. De måste nu kämpa för sina liv med endast blanka skott i sina gevär.

Min åsikt om filmen: Filmen var väl okej, ingen höjdare precis. Men gillar skådisen Steve Austin. Han spelar alltid såna roller i action filmer. Lite segt var det att dom var på samma ställe i nästan hela filmen.

www.voodolls.se

Jag har alltid gillat dom här voodoo/voodolls figurerna. Alla dockor/figurer har olika krafter tydligen. Men har tyvärr inte skaffat mig en voodoll ännu. Men lägger in några jag skulle kunna tänka mig att skaffa;Black Mamba

Black Mamba är ingen leksak. Han har tillgång till mörka krafter som till och med skulle få en häxdoktor att rysa. Black Mamba använder uråldrig svart magi som kan bli livsfarlig om den hamnar i fel händer. Han avskyr egoister och hycklare. Och han har ett speciellt ont öga till folk som inte kan hålla tyst i biosalongen. Black Mamba retar sig på alla som inte vill gå ut och festa bara för att dom ska jobba imorgon. Han gillar inte barn heller.

Black Mamba skyddar mot ond VooDoo. Han kan vända besvärjelser och kasta tillbaka dom rakt i nyllet på angriparen.Zombie Magician

Zombie Magician avskyr irriterande personer och trångsynta gnällspikar. Han behärskar alla VooDooritualer, både för onda och goda ändamål. Alla som inte kan passa tider eller tränger sig före i köer och smackar med mat i munnen ligger också risigt till. Detta gäller även folk som är trögfattade, långsamma och alltid står i vägen.

Zombie Magician använder VooDoons mörkaste krafter för att slå tillbaka mot irriterande personer.Samurai

Samurai är inte bara en ovanligt framstående krigare, han är intelligent och utbildad inom många olika områden såsom skriv- och diktkonst. Han har en ofattbar självdisciplin och en svuren lojalitet med sin herre och ägare. Samurai har en rad olika vapen till sitt förfogande såsom pilbågar, spjut och gevär men hans mest kända vapen är hans svärd. Det lämnar aldrig Samurais sida - på natten sover han med det under huvudkudden. Ingen fiende överlever Samurais svärd.

Samurai är din lojale livvakt som skyddar dig mot faror.Siouxsie

Siouxsie är Goth av den gamla skolan. Hennes krafter kommer från den mörka sidan av voodoo. Hon tar inte skit från någon och är fast besluten att gå sin egen väg utan att kompromissa. Siouxsie kämpar mot det normala och ordinära. Hon blir uttråkad av människor som är mainstream och kan bli ganska elak mot dem.

Siouxsie hjälper dig att gå din egen väg och göra livet surt för alla tråkiga mainstream människor.Scooby


Scooby är fylld av kärlek och han skyddar jordens alla varelser. Hans hjärta klappar särskilt för djuren. Scooby behärskar alla voodooritualer för beskydd och ser till att ingen hund, katt eller annat husdjur kommer till skada på något sätt.

Scooby skyddar dina husdjur och ser till att de är lyckliga och glada.

Alice In Chains - Would? ♫


En ball video när en kille åker runt jorden och dansar haha!Ja den är värd att titta på!

9 Crimes; True Blood versionen! ♫


@ Bazinga


Fuckface.Skönt med regn, fast jag kanske är den ända som gillar regnet just nu?!. Sitter med kaffe och har balkong dörren öppen så man kan känna doften av regnet. Töntigt jag vet. Laddar ner en dokumentär om ufos som jag ska spana på hoppas den är något att se.

Japp så kul är livet just nu :)

CYA (typ)


Haha!


Bertil - Vilse i min egen trädgård


Pain - Same old song ♫


Bad Teacher

Handling: Elizabeth är en kontroversiell lärare som svär och är generellt ointresserad av sina elever. När en ny lärare börjar på skolan blir det en fajt mellan skolans mest älskade lärare och Elizabeth om vem som ska vinna hans hjärta.

Min åsikt om filmen: Har velat sett filmen ett tag sen jag såg reklamen på tvn. Filmen var rolig och underhållande precis som jag trodde, lite sjuk humor precis som jag gillar . Kul att Jason segel hade en roll i filmen, han är en av mina favorit skådespelare.


Nile City


Slipknot - The Blister Exists ♫


Anchor piercing
Torsdag.
Snackade med folket om lägenheten. Tyvärr fick vi inte den eftersom det var fem andra som också var intresserade :/ men men. Bara att fortsätta leta. Hatar att bo här, sånt jävla liv jämt och man hör allt typ här. :/

Idag har jag inte gjort så mkt som vanligt, har städat, dammsugit och moppat. Så nu är det rent och fint. Killen drog nyss till jobbet så nu ska jag glo på filmen ghost world och dricka kaffe. Går inte att vara ute nu precis så varmt ute, jag gillar inte värme så mycket heller.

Längtar till hösten!


Locked Down!

Handling: Danny blir falskt anklagad för korruption och hamnar i fängelse. I fängelset försöker han hålla en låg profil, men det visar sig vara svårt. En av de andra fångarna, Anton organiserar illegala fighter och Danny tvingas snart in i detta. Med sin cellkamrat Irving som läromästare lägger Danny upp taktiken. han får kämpa till sista blodsdroppen för att kunna bevisa sin oskuld och slippa ut ur fängelset med livet i behåll.

Min åsikt om filmen: Jag gillar fängelsefilmer & fighting filmer, det gör Johnny också så vi bestämde oss att se denna. Den var okej, mycket slåss scener.