Min favorit Chucky film (Bride of Chucky).

 


Hardcore Superstar - Someone Special ♫


The Tortured

Handling: Ett lyckligt par ur medelklassen får sina liv slagna i spillror när deras son kidnappas och och blir mördat. Dom lyckas själva kidnappa förövaren och dom har riktigt plågsamma saker i tanken dom vill utsätta han för att få sin vision av rättvisa skipad.

Min åsikt om filmen: En stark film! Man led verkligen med föräldrarna. Men tyckte ändå man kunde göra bättre tortyr scener eller fler, eller något annat för det vart mycket samma miljö hela tiden. Men dom scenerna som var i filmen såg en aning smärtsamma ut också. Vart besviken på slutet.


The strangers

Handling: Ett ungt par, Kristen McKay och James Hoyt stannar i ett ganska isolerat sommarhem och får en tidig morgon besök av maskerade främlingar.

Min åsikt om filmen: Riktigt bra! Små läskiga scener ibland. Och mannens mask skrämde fan mig! Det kommer att komma en uppföljare 2011. Så den måste man lätt se.


Raubiter- Lennart ♫


Joy Ride Dead Ahead

Handling: Ett gäng ungdomar på väg till Las Vegas för att ha lite kul får motorstopp mitt ute i öknen. När de har gått en bit hittar de ett öde hus och lånar en bil som står i dess garage. De lämnar ett telefonnummer så att ägarna ska kunna kontakta dem om de dyker upp. Detta visar sig vara deras livs största misstag.

Min åsikt om filmen: Eftersom man har sett ettan så kände man sig lite sugen på att se tvåan med! Filmen var bra. Det var några spännade scener och västa läskiga lastbils chauffören. Tuffa tortyr scener, lite halv obehagliga. Man kunde nästan känna smärtan själv hehe. Men måste nog säga att ettan är fortfarande bäst!  Ettan heter Roadkill.


The losers

Handling: Komisk actionpackad film om specialstyrkan The Losers som hamnar i krig med CIA efter att ha blivit förråda av dem.

Min åsikt om filmen: Trodde den skulle vara bättre. Rätt hyffsad ändå. Klart det fanns coola scener i filmen. Om man gillar action filmer ska man se denna. Jag skulle inte vilja se den fler gånger om man säger så :P


Rolig videoGrattis Elvis 6år ♥

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

The Condemned

Handling: Filmen handlar om några fångar som har blivit dömda till döden. En stenrik TV-producent bestämmer sig för att välja ut 10 stycken fångar och isolera dem på en öde ö. Där ska fångarna få slåss mot varandra på liv och död, endast den siste överlevande kommer därifrån. Allt som händer på ön filmas och sänds utan fångarnas vetskap som en dokusåpa. Tusentals människor tittar på kampen varje dag.

Min åsikt om filmen: Bra film. Gillar verkligen såna här filmer! Fanns några brutala scener. Men det gjorde filmen bättre! Gillade skådespelarnas roller i filmen.


Mirrors 2

Handling: En ung kvinna mördas brutalt framför en spegel som är en portal till de levande dödas värld. Hennes ande förvandlas till en vildsint mördare, och en efter en jagar hon de män och kvinnor som bär skulden till hennes fasanfulla död. Hon utkräver en blodig hämnd.

Min åsikt om filmen: Såg denna filmen igår. Har sett ettan så man ville se tvåan också. Den var okej! Några coola scener var det i alla fall i filmen :). Men jag minns ändå ettan som bättre.


The Loved Ones

Handling: En sjuttonåring vid namn Brent som fortfarande sörjer sin döde far, tackar nej till att gå på skoldansen med Lola, den tystaste flickan i skolan. Hon och hennes pappa kidnappar honom och Brent måste slåss för sitt liv för att överleva det makabra ”firandet” de tänker ge honom. Det visar sig vara en svår kamp.

Min åsikt om filmen: Bra film! Sånna här filmer gillar jag. Fast det fanns några tortyr scener som man själv fick ont av att se. Men sevärd film. Bland den bästa skräckisen jag sett på ett tag :) Den skulle jag vilja ha i min bokhylla!


Get him to The Greek

Handling: En praktikant på ett skivbolag får i uppdrag att flyga till London och eskortera den galne brittiske rockstjärnan Aldous Snow till en konsert på LA:s Grekiska teater.

Min åsikt om filmen: Den var sådär. Visst den var rolig ibland men kanske hade för höga förväntningar på den! Men sevärd är den väl!


Prodigy - Firestarter ♫


Dom bästa serierna (fylls på)

********************************************************************************************************************

(serierna står ej i ordning)

Sex and the city
Kjell
Desperate Housewifes
Little Britain
Ugly Betty
HIMYM
Simpsons
Freaks And Geeks
Family guy
Malcom In The Middle
My Mad Fat Diary
Bams Unholy Union
Viva La Bam
Jackass
Outsiders
True blood
A Haunting
Spökafton
Det Spökar
Väsen
Erik & Mackan serier
The Walking Dead
Deadly Women
Most Evil
TBBT
Sons of anarchy
Breaking Bad
Partaj
Det Okända
Sugar Rush
Modern Family
The Osbournes
Oz
American Horror Story
Dexter
Suburgatory
The Sopranos
Hårdrockens Historia
Face Off
Lilyhammer
Vikings
Here Comes Honey Boo Boo
Girls
Tatto Hunter
Huge
The Real L Word
Hardest Prisons
Man VS Wild
Lockdown
Kjelles Smakresa
The Inbetweeners
This Is England 86 & 88
Akriv X
Buffy The Vampire Slayer
Supernatural
Orange Is The New Black
Weeds
Skins
Veronica Mars
Super Fun Night
Helt Hysteriskt
Some Girls
 


The Expendables

Handling: Ett team av världens farligaste och mest välutbildade soldater åker till Sydamerika för att störta en mäktig, ond diktator och hans armé, som har orsakat förödelse, kaos och tortyr under de senaste tjugo åren.

Min åsikt om filmen: Den var okej. Gillade actionen. Men hade högre förväntningar om den! Läste att det ska tydligen komma en tvåa, segt!