Jävligt fula tatueringar


Precious

Handling: Precious är en överviktig tonåring som bor i Harlem. Hon har misshandlats av sin mor och våldtagits av sin far och är nu gravid med sitt andra barn. Hon inbjuds att delta i en specialskola där hon får lära sig skriva och läsa för att få sitt liv på rätt köl.

Min åsikt om filmen: En väldigt hemsk och stark film. Det var verkligen drama. Fattar inte hur föräldrar han göra sånt med sina egna barn! Men filmen är sevärd. Hemskt och tragiskt att det kan vara många barns vardag.Dom farligaste ställerna i världen!

North Sentinel Island. Ett besök denna ö som kallas North Sentinel Island av ögruppen Andamanerna i Indiska Oceanen är lika med döden,100%. Ön är nämligen en av de få platser i världen var en civilisation aldrig nått och de som bor där är fullblodade galna inavlade kannibaler. 2006 somnade två indiska fiskare i sin båt och drevs iland på stranden. De blev omedelbart dödade och uppätna. År 2004 försökte de landa en helikopter men det tog inte lång tid innan den blev beskjuten av pilar och tvingades dra sig tillbaka. Landstigning av ön är numera förbjudet för det är helt enkelt för farligt.


(Klicka på bilden)


Venezuela är ett land med en nästan löjligt hög brottstatistik, vi pratar rån, våldtäkter och framför allt mord med skjutvapen, för Venzuela är det land i världen med flest mord relaterade till just skjutvapen. 5+ människor beräknas dagligen bli mördade och det med en befolkning på 25 miljoner. Eftersom poliserna själva mer eller mindre är kriminella får folket ta tag i allt på egen hand och då går det som det går, då får vi en nation där folk inte kan lita på någon, det går att hyra lönnmördare för ett par hundra kronor och man tycker det är okej att skjuta ihjäl varandra över något så banalt som glåpord eller mötande ögon. Ja, att folk blir dödade enbart för de mötte fel ögon är inget ovanligt i detta land - och tror ni polisen ens ger en suck om det?


 (Klicka på bilden)


Somalia är en enda stor korrupterad, anarkistisk krigszon utan ledare fylld med ondska, svält och död. Du varnas att åka till Somalia och gör du det skall du ha fixat en rejält bra livsförsäkring innan avfärd, det sägs att vita människor inte kan hålla sig vid liv särskilt länge utan ett antal livvakter ständigt runtom sig. För i detta land går folk från alla åldrar runt med automatvapen och hur dessa vapen används behöver det inte finnas någon moral, logik eller tanke bakom. Runt kusten finns även pirater som inte tvekar på stoppa vad som helst och hotande hålla fram maskingeväret. Ingen regering, anarki och återigen den ständiga lukten av död runt varje hörn. Somalia är landet som gud glömde.

 (Klicka på bilden)


2. Sydafrika är rankat nummer ett på listan över antal våldtäkter per invånare trots det förmodligen, mer än någon annanstans skrämmande stora mörkertalet. Förutom detta är kapning av bilar större än någon annanstans i världen, till den extrema grad att en speciell lag införts som går ut på att kvinnor får köra mot rött enbart för att undvika just bilkapning, våldtäkt, mord eller allt på en gång. Storstaden Johannesburg ses som en av de absolut farligaste och där bär alla familjer vapen enbart för att kunna skydda sig mot den ständiga faran att när som helst bli rånad på allt eller dödad.

Sydafrika har på en befolkning av 47 miljoner och 50 mord om dagen. Sedan får vi inte glömma att mer än 10 miljoner sydafrikaner, fler än hela Sveriges befolkning är smittade av HIV. Hur som haver, att som svensk åka och dra runt i Johannesburgs slumkvarter på nätterna är inget vi rekommenderar - då det är lika med att ta sitt liv.

 (Klicka på bilden)


Columbia står för 75% av världens all kokain och massvis av militanta grupper krigar dagligen om detta med regeringen - vilket är en evig blodig konflikt utan slut. Förutom det är bombningar, terroism och kidnappning en del av den vanliga Colombiabons vardag. Man hör historier om dessa ofta unga rebeller som börjar skjuta mot vanliga människor bara för att skapa kalabalik, men inte för att de vill uttrycka någon slags åsikt - utan bara för att de är lite uttråkade.

Även om det nu idag är gamla siffror så försvann 2340 personer under 1998 och då vågar man knappt föreställa sig hur det är idag - för idag har det eskalerat och är förmodligen värre än någonsin. Det sägs vara farligt att bara gå på gatan ett par minuter, speciellt på kvällen och skulle du försöka hindra ett rån kommer du med stor sannolikhet istället bli skjuten till döds. För mord är inget den korrupta regeringen bryr sig särskilt mycket om, ett människoliv är inte värt mycket. Staden Medellin, kokainstaden nummer ett har klassats som världens farligaste stad med 11 mord om dagen - och 4000 tusen per år - på en befolkning på knappt 2 miljoner. I hela Colombia visar statistik att över 50 människor mördas varje dag och frågan är väl om det kommer bli bättre i framtiden. I guideböcker för turister finns till och med rader som följande:

"När du kommit ut från bussstationen och är påväg mot hotellet, för att undvika att bli dödad spring för allt du är värd mot hotellet utan att stanna en enda gång"


 (Klicka på bilden)


Nessie död?LONDON
.
Loch Ness-odjuret kan ha dött.

Det befarar monsterjägare efter att antalet rapporterade observationer av ”Nessie” har minskat radikalt.

Under hela 2009 siktades hon bara en gång, skriver Sun. Hittills i år har inte en enda iakttagelse av den mytomspunna varelsen gjorts.

Det här oroar mig. Det finns så klart fler än en ”Nessie”, men djurarten vi söker efter kan hålla på att dö ut, säger Loch Ness-entusiasten Steve Feltham, som ägnat de senaste 19 åren åt att söka efter bevis för den mystiska varelsen i sjön.


Knockaround Guys

Handling: Matty är ende sonen till maffialedaren Benny "The Chains", men anses för känslig för att arbeta för maffian. Han försöker skaffa sig ett vanligt arbete, men misslyckas även med det. Då erbjuds han en chans att en gång för alla bevisa för sin far att han är redo att bli delaktig i "familjeverksamheten". Hans uppdrag blir att arrangera en transport av en väska innehållande en halv miljon dollar. Men uppdraget går inte riktigt enligt planerna.

Min åsikt om filmen:
Filmen var okej, trodde dock att den skulle vara bättre.


D-A-D - Sleeping my day away ♫


Tittar på gamla bilder på min bdb!

  

  

  

  

  

  

  

  

  


Scarification

En scarification gör man genom att skära ut ett mönster eller motiv i huden med skalpell eller kniv. Huden läker och kvar blir ärrvävnad.Turbonegro - All My Friends Are Dead ♫


Hot tube time machine

Handling: När en grupp barndomsvänner tröttnar på sina vuxenliv bestämmer de sig för att återvända till den fjällstuga där de festade som tonåringar. Plötsligt upptäcker de att badtunnan som står utanför stugan blivit en tidsmaskin, och den tar dem tillbaka till 80-talet.

Min åsikt om filmen: En helt okej film att vila ögonen på. Fanns många roliga scener. Tänk om man kunde åka tillbaka i tiden, vad coolt det vore. Och undra om man skulle våga det då? :P


WTF